Een betonpomp huren

Bij Verbo betonpompen in Wijchen, vlak bij Nijmegen, kunt u een betonpomp huren die geschikt is voor uw project. In ons ruime aanbod vindt u altijd de perfecte betonpomp, maar ook een aanhangerpomp voor het storten van beton behoort tot de mogelijkheden. Door de verschillende gieklengten van onze betonpompen is bijna elke project af te ronden. Of u nu een groot of klein project heeft, niets is ons te gek. Wij geven u graag advies!

Hoe werkt het huren van een betonpomp?

Wanneer u besluit om een betonpomp te huren, is dit inclusief een ervaren machinist. Al onze machinisten hebben de juiste opleidingen en trainingen gevolgd, waardoor zij deskundig en professioneel te werk gaan bij elk bouwproject. “Lastige” locaties waar beton gestort moet worden, zijn voor ons geen probleem. Onze betonpompen beschikken namelijk over extra ruimte aan boord waardoor we in staat zijn om flexibele betonslangen mee te nemen naar iedere locatie. We verbinden de flexibele betonslangen aan elkaar, waardoor we het beton ook op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen storten.

Een aanhangerpomp huren om beton te storten

Het huren van deze kleine betonpomp is zeer geschikt voor het verpompen van beton waarbij er niet veel ruimte is voor een grote wagen. Denk hierbij aan steden met smalle straatjes en paden, maar ook aan ruimtes die moeilijk bereikbaar zijn zoals kelders en schuurtjes in achtertuinen. Zelfs bij het bouwen van stallen huurt u de aanhangerpomp om beton te storten. De aanhangerpomp is een veelzijdige machine en wordt daarom voor diverse werkzaamheden ingehuurd. Standaard nemen wij 100 meter aan betonslangen mee zodat iedere stortplaats gemakkelijk te bereiken is. Maak gebruik van onze diensten als u een aanhangerpomp nodig heeft.

24 meter betonpomp

Deze pomp wordt ook wel “hallenpomp” genoemd, omdat deze uitstekend beton stort in bijvoorbeeld bedrijfshallen. De 24 meter betonpomp is kleiner dan onze andere betonpompen en manoeuvreert gemakkelijk laag over de grond. Het uitvouwen van de giek heeft minder ruimte nodig dan de meeste pompen waardoor deze pomp makkelijk onder bruggen en in tunnels komt. Ook projecten langs treinsporen en bij vliegvelden met laagspanningsmasten zijn geen probleem voor deze machine.

Maximale pompcapaciteit : 110 m³ p/uur

Stempelbreedte voorzijde : 4,40 m

Stempelbreedte achterzijde : 2,60 m

Flexibele-slang : 85 m

Spramex-slang : 50 m

Reikwijdte (vanaf draaipunt) : 19,7 m

36 meter betonpomp

Specificaties van de 36 meter betonpomp:

Maximale pompcapaciteit : 160 m³ p/uur
Stempelbreedte voorzijde : 5,5 m
Stempelbreedte achterzijde : 7,2 m
Flexibele-slang : 30 m
Spramex-slang : 30 m
Reikwijdte (vanaf draaipunt) : 32 m

41 meter betonpomp

Specificaties van de 41 meter betonpomp:

Maximale pompcapaciteit : 160 m³ p/uur
Stempelbreedte voorzijde : 8,33 m
Stempelbreedte achterzijde : 7,70 m
Flexibele-slang : 30 m
Reikwijdte (vanaf draaipunt) : 38 m

betonpomp

42 meter betonpomp

Specificaties van de 42 meter betonpomp:

Maximale pompcapaciteit : 160 m³ p/uur
Stempelbreedte voorzijde : 8,33 m
Stempelbreedte achterzijde : 7,70 m
Flexibele-slang : 30 m
Reikwijdte (vanaf draaipunt) : 38 m

56 meter betonpomp

De specificaties van onze grootste betonpomp van 56 meter:

Maximale pompcapaciteit : 160 m³ p/uur
Afstempelbreedte voor:9,3 meter
Afstempelbreedte achter:12,1 meter
Max. stempeldruk voor: 300 KN
Max. stempeldruk achter: 315 KN
Reikhoogte: 49,9 m
Reikwijdte: 55,1 m

Huur een pomp bij ons

Bij ons kunt u ook terecht voor de verhuur van trilbalken, trilnaalden en lasers. Ook voor het inhuren van een betonpomp, dan wel aanhangerbetonpomp, en voor het leveren of storten van beton neemt u contact op met een van de experts van onze Verbo in Wijchen. Wilt u een pomp huren of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)24-645 57 50 of stuur een e-mail naar info@verbowijchen.nl.