Onderdelen

Wij verkopen diverse onderdelen voor zowel de grotere als de kleine betonpompen. Door onze ervaring met betonpompen kunnen wij u altijd het juiste onderdeel leveren. Voor uw specifieke situatie kunt u het beste contact met ons opnemen.

Valbrekers van Verbo

Bij projecten waar het beton wat preciezer gestort moet worden, denk hierbij aan wanden met tempex funderingen en het vullen van kokers met beton, wordt er aan de eindslang een valbreker gemonteerd. Deze kunststof valbreker zorgt ervoor dat het beton wat rustiger op zijn plek komt en de stortman niet zo smerig wordt.

De metalen valbrekers die tot kort geleden gebruikt werden, waren niet alleen gevaarlijk maar waren ook niet toegestaan om te gebruiken. Er mag immers geen metaal aan de eindslang hangen!

Verbo heeft inmiddels kunststof valbrekers op de markt gebracht in samenspel met andere pompbedrijven die lid zijn van de BBB (Branchevereniging van Betonpomp Bedrijven).

Bij deze kunststof valbreker valt het beton er rustiger uit en blijven de stortmannen schoner.

Twee jaar geleden zijn wij gestart met de ontwikkeling van een nieuw soort valbreker. Een valbreker van rood kunststof maar met een lang uiteinde. Deze is  geschikt voor de betonslang van 125 ø !

Wat zijn de voordelen van de kunststof valbrekers t.o.v. de ijzeren valbrekers?

  • Géén ijzer meer aan de eindslang dus veiliger op de werkplek
  • Minder gewicht, dus gebruiksvriendelijker
  • Makkelijk te sturen, middels handgreep
  • Stortmannen blijven schoner door een langere kunststof uitloop

Reinigingsballen

Wij hebben altijd alle maten reinigingsballen op voorraad liggen.
Wij leveren deze ballen in een SOFT en MEDIUM uitvoering.

Diameter van de bal :
ø 60 mm
ø 70 mm
ø 80 mm
ø 90 mm
ø 100 mm
ø 125 mm
ø 150 mm
ø 175 mm
ø 200 mm