Home » Schuimbeton

Monolithisch afwerken

Totaalleverancier

Betonspecialist

Schuimbeton

Wilt u graag schuimbeton laten storten en zoekt u een betonspecialist om de klus te klaren? Bij Verbo in Wijchen, in de buurt van Nijmegen, hebben we voor ieder project de juiste benodigdheden. Bovendien stellen we verschillende betonsoorten samen en kunnen we de eigenschappen van betonmortel aanpassen, zodat het beton aan de eisen van uw project voldoet. Zo bieden we lichtgewicht schuimbeton . Wilt u op een professionele wijze schuimbeton laten storten? Kies dan voor ons.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op

kleine beton pomp

De toepassingen van schuimbeton

Als u wilt bouwen of uitbouwen, is het noodzakelijk om te beginnen met een goede fundering. De mogelijkheden van beton zijn oneindig, waardoor we altijd de juiste fundering voor u storten. We storten desgewenst ook schuimbeton. Dit beton zeer praktisch, want het is namelijk licht van gewicht, ongevoelig voor rot en schimmels, duurzaam en ook nog eens zelf nivellerend. In de volgende gevallen is schuimbeton erg geschikt om te storten:

  • Als isolatie voor kruipruimte
  • Als bodemaflsuiting
  • Voor werkvloeren
  • Als afschot op platte daken

Schakel onze experts in

Om beton goed te storten, is het noodzakelijk om gebruik te maken van een goede betonpomp en de juiste betonsamenstelling. Onze betonpompverhuur in Wijchen heeft meerdere grote giekpompen en verschillende kleine betonpompen. Naast het storten van beton en schuimbeton, verkopen wij ook onderdelen voor betonpompen en andere benodigdheden op gebied van betonstort. Wilt u graag gebruikmaken van een van onze diensten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar  +31 (0)24-645 57 50 of door te mailen naar info@verbowijchen.nl.

verbo-kantoor