Home » Kleine betonpomp

Monolithisch afwerken

Totaalleverancier

Betonspecialist

Kleine betonpomp

Als u beton wilt laten storten op lastig bereikbare oppervlaktes, dan biedt een kleine betonpomp de uitkomst. Denk hierbij aan plekken zoals smalle straatjes, kelders of tuinhuisjes. Bij onze betonpompverhuur in Wijchen hebben wij meerdere kleine betonpompen beschikbaar. Om elke stortplaats te bereiken, nemen we standaard 100 meter aan betonslangen mee. Heeft u een kleine betonpomp nodig? Maak dan gebruik van onze diensten.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op

kleine beton pomp

De voordelen van een kleine betonpomp

Een kleine betonpomp, ook wel aanhangerpomp genoemd, is een veelzijdige machine die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Met deze betonpomp krijgt u altijd een mooi en nauwkeurig afgewerkt resultaat. Hieronder hebben wij  diverse voordelen van deze betonpomp opgesomd:

  • Makkelijk inzetbaar
  • Nauwkeurig, snel en schoon
  • Zeer praktisch voor transport
  • Zeer compact

Huur een van onze pompen

Beton storten is geen eenvoudige klus. Gelukkig verhuren we bij Verbo in Wijchen een geschikte betonpomp inclusief chauffeur voor uw project. Van een kleine betonpomp tot een grote giekpomp met een reikwijdte van 56 meter; wij hebben het! We gaan zelfs nog een stapje verder, want we bieden ook een hydrauliek service aan en daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31 (0)24-645 57 50 of door te e-mailen naar info@verbowijchen.nl.

verbo-kantoor