Over ons

Verbo Wijchen is specialist op het gebied van beton en betonpompen. Naast verhuur van betonpompen levert Verbo ook het beton, verkoopt het onderdelen voor bouwmachines en verzorgt het hydrauliekservice samen met het onderhoud van diverse machinerieën. Peter Bouten is directeur en inmiddels is de derde generatie in de persoon van zoon Sjoerd en dochter Ursula actief in het familiebedrijf.

Bij Peter Bouten stroomt beton door de aderen. “Mijn ouders hadden een funderingsbedrijf en daar hadden wij al volop met beton en betonpompen te maken. Hier heb ik tot 1989 gewerkt. Daarna begon ik een toeleveringsbedrijf op het gebied van funderingsmachines en een verhuurbedrijf voor betonpompen. In 2008 ben ik met VERBO gestart als specialist in verhuur van betonpompen, betonleverancier en daarnaast reparatie en onderhoud aan bouwmachines. Tevens hebben wij ook een 24/7 hydrauliek service, waaraan de klanten veel waarde hechten.”

Verbo verhuurt maar liefst zes grote giekpompen met een reikwijdte van 24 tot 52 meter en ook twee kleinere aanhangerpompen die wel 200mtr. weg kunnen pompen. De pompen worden bemand verhuurd.

Zoals gezegd is Verbo een totaalleverancier op betongebied: leveren, verpompen en storten van beton,(monolithisch) afwerken van vloeren. Verder hebben wij een hydrauliekservice en doen wij reparatie, onderhoud en het keuren van bouwmachines. Daarnaast verkopen wij ook alle bijbehorende onderdelen.

Verbo is de afgelopen jaren flink gegroeid, tijdens de financiële crisis liepen de aanvragen goed door. Het meedenken met de klant en het waarmaken van wat je beloofd hebben hierin zeker meegespeeld. Daarom gaan wij ook op deze manier verder, voor nu en in de toekomst.

Geen project is voor ons te groot of te klein!

Projecten