Beton laten storten

Beton storten is niet een eenvoudige klus. Wilt u nieuw gaan bouwen, gaat u uitbouwen of wilt u een tuinhuisje gaan plaatsen? Een goede fundering is noodzakelijk.

Wij kunnen beton storten als geen ander. Als professionele betonspecialist en totaalleverancier op het gebied van beton kunnen wij uw beton storten en de vloer monolithisch voor uw afwerken. Zo weet u zeker dat het storten op de beste wijze gebeurt en de vloer de juiste afwerking krijgt die uw vloer verdient.

De mogelijkheden van bouwen met beton zijn eindeloos. Door de hoge sterkte, natuurlijke materiaaleigenschappen, architectonische vormvrijheid, kleurvariatie en eenvoudige verwerkbaarheid van beton ontstaan oplossingen voor moderne, veilige en duurzame gebouwen, wegen en constructies.

De moderne betoncentrale kan honderden varianten samenstellen voor verschillende soorten van beton. Door het variëren in de samenstelling kunnen de eigenschappen van betonmortel worden aangepast aan de eisen en omstandigheden van het betreffende project.